Alhambra

Categorie: Etichetă:

112,88 lei

Vândut de Orașul Jucăriilor

➜ Spre magazin

Toate ofertele

112,88 lei

Alhambra

vândut de Orasul Jucariilor

Detalii livrare

Cost

18.99 lei

Durată

1-3 zile

Gratuitate

Spre magazin

Actualizare la: 23.05.2023 13:05

121,38 lei

Alhambra

vândut de beKid

Detalii livrare

Cost

17.99 lei

Durată

1-5 zile

Gratuitate

Spre magazin

Actualizare la: 23.05.2023 13:05

Informații suplimentare

Tematică

, ,

Anul apariției

Durata jocului

Număr jucători

, , , ,

Componente

, , , ,

Clasă

Statut

Producător

Prezentare video

Reguli

Cum se joacă Alhambra

Granada, 1278. La poalele munților Sierra Nevada, începe unul dintre cele mai ambițioase și interesante proiecte din Evul Mediu spaniol: construcția Alhambra. Cei mai buni maeștri construitori din întreaga Europă și Arabia vor să-și demonstreze talentul. Angajează cele mai potrivite echipe de constructori și asigură-te că ai întotdeauna suficienți bani în moneda potrivită. Asta pentru că, indiferent dacă sunt pietrari din nord sau horticultori din sud, toți angajații își doresc un salariu corespunzător și insistă asupra monedei lor „autohtone”. Cu ajutorul lor se pot construi turnuri, pot fi amenajate grădini, pavilioane și pot fi construite arcade, sere și camere.

Cum câștigi la Alhambra

În jocul Alhambra, jucătorii achiziționează clădiri pentru a fi amplasate în complexul Alhambra. Banii din Alhambra vin în patru valute diferite și sunt disponibili pe piața monetară deschisă. Cele 54 de clădiri de șase tipuri diferite devin disponibile pentru achiziție pe piața clădirilor câte patru odată; o clădire este disponibilă în fiecare din cele patru valute diferite. Pe tura sa un jucător poate:

1) să ia bani de pe piața monetară deschisă, 

2) să cumpere o clădire de pe piața clădirilor și să o plaseze în Alhambra sau în rezerva sa, 3) să se angajeze în proiecte de construcție și reconstrucție cu clădiri care au fost plasate în Alhambra sau în rezerva jucătorului. 

Jocul răsplătește eficiența, întrucât atunci când un jucător achiziționează o clădire de pe piață pentru suma exactă de bani, jucătorul se poate bucura de o altă tură. Jucătorii cu cele mai multe clădiri în fiecare din cele șase tipuri de clădire din Alhambra punctează în fiecare dintre fazele de notare, și jucătorilor li se acordă puncte pentru cea mai lungă secțiune externă de „perete” din complexul lor. Jocul se încheie atunci când piața clădirii nu mai poate fi reînnoită din oferta de plăcuțe de construcție și există un punctaj final, prin care câștigă jucătorul cu cel mai mare scor.

Regulament Alhambra

Document în limba engleză (link extern)

Deschide

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Alhambra”