Barrage

Categorie:

239,00 lei

Vândut de Gameology

➜ Spre magazin

Toate ofertele

239 lei

Barrage

vândut de Gameology

Detalii livrare

Cost

15 lei

Durată

1-2 zile

Gratuitate

>179 lei

Spre magazin

Actualizare la: 23.05.2023 13:05

Informații suplimentare

Tematică

, ,

Anul apariției

Durata jocului

Număr jucători

, , ,

Vârstă minimă

Componente

, , , , , ,

Clasă

Statut

Limbă

Producător

Prezentare video

Reguli

Cum se joacă Barrage
În Barrage, fiecare jucător este unul dintre cei patru CEO reprezentând patru companii naționale care urmăresc să predomine în cursa pentru a produce energie.Veți cumpăra și utiliza tehnologii pentru a construi baraje și hidrocentrale și pentru a le conecta prin construirea conductelor. Acest lucru vă permite să utilizați apa pe care ați stocat-o pentru a produce energie și îndeplini contracte.Jocul este împărțit în cinci runde, fiecare dintre acestea fiind alcătuit din cinci faze pentru a fi jucate în următoarea ordine:

 1. Venituri și surse de capital
 2. Acţiuni
 3. Flux de apă
 4. Punctaj
 5. Sfârșitul rundei

 Cum câștigi la BarrageJucătorul care are cele mai multe puncte de victorie la finalul jocului este câștigătorul.Poți înscrie puncte de victorie (VP) în trei etape diferite ale jocului.La sfârșitul fiecărei runde:

 • prin producerea celor mai multe unități de energie din rundă.
 • prin producerea de energie suficientă (cel puțin 6 unități de energie) și, prin urmare, activarea punctării plăcii Bonus pentru runda curentă.

În timpul fiecărei runde:

 • prin obținerea de venituri pe Consiliul companiei. Vei activa venitul construind un anumit număr de structuri.
 • prin îndeplinirea Contractelor care răsplătesc cu VP. Cu o producție de 3 unități de energie, puteți îndeplini acest Contract pentru a obține un punctaj de 4 VP (și de asemenea, puteți obține 2 credite).
 • Folosind plăci de tehnologie avansată care răsplătesc cu VP-urile ca efect special. Când utilizați această piesă, veți obține 3 VP-uri pentru fiecare centrală electrică pe care ați construit-o.

La sfârșitul jocului:

 • prin realizarea obiectivului plăcii Obiectiv. Fiecare obiectiv recompensează primii 3 jucători în funcție de obiectivul dat. Dacă sunteți primul jucător conform solicitării, veți înscrie 15 VP. Dacă sunteți al doilea, veți înscrie 10 VP. Dacă sunteți al treilea, veți înscrie 5 VP.
 • pentru restul de mașinării și credite disponibile în stocul tău și picăturile de apă deținute în baraje. Veți obține 1 VP pentru fiecare set de 5 articole între excavatoare, betoniere și credite. Veți obține 1 VP pentru fiecare cădere de apă deținută de Dams.

 Cum aranjezi jocul Barrage1. Plasați harta în centrul mesei. Partea fără pictograme este recomandată după ce ați învățat bine jocul.2. Așezați traseul energetic și placa de management lângă hartă.3. Așezați mașinile (excavatoare și betoniere) lângă hărți pentru a forma alimentarea generală.4. Împărțiți creditele în valorile lor diferite și puneți-le în oferta generală.5. Plasați picăturile de apă în alimentarea generală.6. Amestecă plăcile Headstream și pune la întâmplare 4 plăcuțe cu fața în sus în spațiile desemnate de pe hartă. Puneți plăcuțele rămase înapoi în cutie.7. Eliminați plăcuța Bonus prezentată în imaginea de configurare și amestecați-le pe celelalte. Așezați la întâmplare 5 plăcuțe Bonus cu fața în sus în spațiile desemnate ale pistei Energy. Modificați toate plăcile Bonus și plasați la întâmplare cinci dintre ele pe pista Energy. Puneți plăcuța rămasă în cutie.8. Amestecă plăcile Obiectiv și plasează la întâmplare 1 plăcuță obiectiv în spațiul desemnat la sfârșitul pistei Energy. Puneți plăcuțele rămase înapoi în cutie.9. Amestecă plăcuțele contractului național. Alegeți un număr de contracte egal cu numărul de jucători minus unul și plasați-i cu fața în sus în spațiile desemnate de pe consiliul de administrație. Puneți plăcuțele rămase înapoi în cutie.10. Împărțiți plăcuțele contractului privat în funcție de spatele lor. Amestecă cele trei grămezi separat și așază-le cu fața în jos în spațiul desemnat de pe consiliul de administrație. Alegeți primele două plăcuțe din fiecare grămadă și așezați-le cu fața în sus lângă grămada respectivă.11. Împărțiți plăcuțe de instalare a digurilor neutre în spatele lor, apoi trageți la întâmplare câte o plăcuță din fiecare grămadă. Plasați digurile neutre în spațiile de construcție ale bazinelor indicate pe plăcuțele pe care le-ați ales. Întotdeauna există un baraj de nivel 1 în Munți, un baraj de nivel 2 în dealuri și un baraj de nivel 3 în Câmpie. Plasați 1 picătură de apă în spatele fiecărui baraj neutru. Puneți toate plăcuțele de configurare inițiale în casetă.12. Lăsați bordul Biroului de brevete și toate plăcuțele Tehnologie avansată în casetă. Nu veți avea nevoie de ele pentru jocul introductiv. Plasați panoul Biroului de brevete lângă hartă. Împărțiți plăcuța Tehnologie avansată în funcție de spatele lor și amestecați cele trei grămezi separat. Așezați cele trei grămezi cu fața în jos în spațiile corespunzătoare din stânga tabloului Biroului de Brevete. Alegeți primele trei plăci din grămada I și așezați-le cu fața în sus în spațiile desemnate din dreapta plăcii.

Regulament Barrage

Document în limba engleză (link extern)

Deschide

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Barrage”