Battleship

Categorie: Etichetă:

Indisponibil

Toate ofertele

Informații suplimentare

Tematică

, , ,

Anul apariției

Durata jocului

Număr jucători

Vârstă minimă

Componente

, , ,

Clasă

Statut

Producător

Prezentare video

Reguli

Cum se joacă Battleship

Tu și adversarul tău stați unul în fața celuilalt și niciunul nu poate vedea rețeaua de nave a adversarului. Plasează flota ta de 5 nave pe rețeaua oceanului. Reguli pentru plasarea navelor:

  • așează fiecare navă în orice poziție orizontală sau verticală, dar nu în diagonală.
  • nu plasa o navă astfel încât orice parte a acesteia să se suprapună peste litere, cifre, marginea grilei sau o altă navă.
  • nu schimba poziția niciunei nave după ce jocul a început.

Decideți cine va începe. Tu și adversarul tău veți face cu rândul, strigând câte o lovitură pe rând pentru a încerca să vă loviți reciproc. Pe tura ta, alege o gaură țintă și anunță locația acesteia prin literă și număr. 

Cum câștigi la Battleship

Când anunți o lovitură, adversarul tău trebuie să îți spună dacă lovitura ta este o lovitură sau o ratare. Dacă anunți o locație care este ocupată de o navă pe grila oceanului adversarului, lovitura ta va fi un succes! Adversarul tău îți va spune ce navă ai lovit (crucișător, submarin, cuirasat etc.) Înregistrează-ți lovitura plasând un șurub roșu pe grila țintă. Adversarul tău plasează un cui roșu în gaura corespunzătoare a navei pe rețeaua sa oceanică. Dacă anunți o locație care nu este ocupată de o navă pe rețeaua oceanică a adversarului, aceasta este o ratare. Înregistrează-ți ratarea plasând un șurub alb în orificiul țintă corespunzător de pe grila țintă, astfel încât să îți amintești această locație și să nu mai anunți această lovitură. Odată ce toate găurile dintr-o navă sunt umplute cu șuruburi roșii, nava se va scufunda. Proprietarul navei trebuie să anunțe care navă a fost scufundată. Dacă ești primul jucător care a scufundat întreaga flotă de 5 nave a adversarului tău, vei câștiga jocul.

Regulament Battleship

Document în limba engleză (link extern)

Deschide

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Battleship”