Coconut Pirate

Indisponibil

Toate ofertele

Informații suplimentare

Tematică

,

Durata jocului

Număr jucători

, ,

Vârstă minimă

Componente

, ,

Clasă

Statut

Producător

Prezentare video

Reguli

Cum se joacă Coconut Pirate

Jocul se desfășoară în sensul acelor de ceasornic în jurul mesei. Cel mai tânăr jucător începe prin aruncarea unui zar pe tabla de zaruri. Următorul jucător face la fel și așa mai departe…Zarurile sunt astfel aruncate unul după altul pe tabla de zaruri. Toți trebuie să privească zarurile cu atenție pe măsură ce sunt aruncate pentru a identifica apariția unei serii. Încearcă să fii primul care identifică o serie de cel puțin trei simboluri sau trei culori identice și anunță clar și cu voce tare numele seriei (cranii și cruci, sabie, cocotier, diamant, barcă, pistol, negru, roșu, verde, albastru, galben, violet). Dacă identifici două serii, trebuie să spui „două” și apoi să numești imediat ambele serii. Dacă anunțul tău este corect, ia zarurile seriei anunțate și ține-le în fața ta, cu celelalte zaruri. 

Cum câștigi la Coconut Pirate

Înaintează pionul tău de joc pe tablă același număr de pătrate ca și numărul de serii pe care le-ai anunțat. (de exemplu, la două serii anunțate, piesa este mutată înainte două pătrate). Apoi jocul continuă și arunci din nou un zar. Dacă ai greșit (dacă cel puțin o parte din ceea ce ai anunțat era fals), te muți înapoi pe tablă este același număr de pătrate ca și numărul de serii pe care le-ai anunțat. (Cu toate acestea, dacă piesa de joc este încă pe pătratul de început, nu te miști). Apoi jocul continuă și e rândul următorului jucător să arunce un zar. 

Notă: efectuează aceleași acțiuni și în cazul rar în care ai putea anunța trei serii. În acest caz, muți pionul de joc înainte sau înapoi trei pătrate. 

Cazuri speciale:

Seria de „cocotieri”: când anunți o serie de „cocotieri”, miști piesa ta de joc înaintează trei pătrate.

Seria de „cranii și cruci”: când anunți o serie de „cranii și cruci” miști piesa de joc înainte cu un pătrat și muti piesele de joc ale tuturor celorlalți jucători înapoi un pătrat.

Dacă nu au mai rămas zaruri de aruncat (ceea ce înseamnă că cele 12 zaruri sunt pe tablă) atunci toate zarurile sunt distribuite între jucători la începutul jocului. Primul jucător care ajunge la comoară câștigă jocul.

Regulament

Document în limba engleză (link extern)

Deschide

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Coconut Pirate”