God of War | Jocul de cărți

Indisponibil

Toate ofertele

Informații suplimentare

Tematică

,

Durata jocului

Număr jucători

, , ,

Vârstă minimă

Componente

Clasă

Statut

Limbă

Prezentare video

Reguli

Cum se joacă God of War | Jocul de cărți

În God of War: Jocul de cărți, jucătorii preiau rolul nordicilor în timp ce încearcă diferite combinații de eroi și evenimente pentru a opri Ragnarök. Fiecare joc este o nouă încercare de a găsi cheia potrivită pentru salvarea lui Midgard de la distrugere. Jucătorii trebuie să lucreze împreună, întruchipând eroi puternici precum Kratos, Mimir, Atreus, Brok, Sindri sau Freya. Vor lupta împotriva inamicilor și monștrilor din popularul joc video video God of War, combinați și remodelați în moduri noi și interesante, realizând scenarii unice de tipul „Ce se întâmplă dacă …?” la fiecare joc. Dacă reușesc, calea ce trebuie urmată a fost asigurată și Ragnarök poate fi oprit. Eșecul înseamnă că nordicii vor trebui să încerce din nou, întrucât numai moartea și distrugerea se află pe această cale greșită.

Eroii din joc au mai multe elemente care îi fac unici. Fiecare vine cu tabloul de bord care explică abilitățile lor speciale și sănătatea, pe lângă urmărirea numărului de cărți pe care un jucător le poate ține în mână de la o rundă la alta. Jetoanele sunt folosite pentru a menține totul clar pe măsură ce eroii câștigă și pierd din sănătate și acumulează putere, astfel încât să poată dezlănțui un atac special puternic. Eroii încep jocul cu un set unic de cărți de pornire care va fi mărit din alte pachete de cărți suplimentare pe măsură ce jocul progresează. Jucătorii își pot construi pachetele pentru a se concentra pe punctele lor forte sau pentru a căuta modalități de generalizare a abordării lor, pregătindu-se pentru viitoarele căutări care urmează.

Cum câștigi la God of War | Jocul de cărți

Fiecare misiune în God of War este alcătuită dintr-un mozaic de cărți care recreează monștri și locații din jocul video. Mozaicul fiecărei misiuni este diferit și fiecare carte are două fețe, depinzând de distrugerea sau nu a unei secțiuni, iar fiecare are reguli speciale care intră în vigoare atunci când este plasată cu fața în sus. Determinarea modului în care fiecare misiune este câștigată, precum și ce strategie trebuie angajată pentru asta, este esențială pentru victorie.

Pe măsură ce jucătorii progresează, căutările anterioare au un efect asupra a ceea ce vine după ei. În anumite puncte de-a lungul drumului lor, jucătorii trebuie să aleagă ce misiune vor finaliza. Finalizarea uneia ar putea acorda un bonus, dar căutările lăsate neatinse duc la consecințe grave și permanente, pe măsură ce jucătorii înaintează. Aceste alegeri și provocări duc la noi strategii, ceea ce face ca niciun joc God of War să nu fie la fel ca cel dinainte.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „God of War | Jocul de cărți”