Risk | Game of Thrones

Categorie:

Indisponibil

Toate ofertele

Informații suplimentare

Tematică

, , ,

Anul apariției

Durata jocului

,

Număr jucători

, , , , ,

Vârstă minimă

Componente

, , , , , , ,

Clasă

Statut

Producător

Prezentare video

Reguli

Cum se joacă Risk Game of Thrones

Există 3 moduri diferite de a juca Risk Game of Thrones:
1. Skirmish
Versiune de bază creată ca o introducere în jocul RISK Game of Thrones. După ce te-ai familiarizat cu această versiune, poți trece la Dominion.
2. Dominion
Versiunea avansată a RISK Game of Thrones incluzând cărți Obiective, Personaje și Maester, oferind acțiuni strategice mai aprofundate.
3. World at war
Joacă cu hărți și cu până la șapte jucători, folosind regulile Skirmish sau Dominion.

 

Cum câștigi la Risk Game of Thrones

Regulile skirmish sunt cel mai asemănătoare regulilor RISC originale.Există mici variații tematice pentru a se potrivi cu noua hartă.Câștigătorul este determinat de care jucător controlează cele mai multe teritorii, castele și porturi atunci când cartea finală este dezvăluită.

Regulile Dominion adaugă mecanica și cardurile suplimentare descrise mai sus. În loc să încerci pur și simplu să controlezi cele mai multe teritorii, castele și porturi, acum încearcă să atingi obiective specifice pentru a câștiga puncte de victorie, continuând eforturile tale de a consolida puterea și a stabili stăpânirea asupra caselor rivale. Obiectivele sunt în valoare de la 1 la 4 puncte de victorie, bazate pe dificultatea de a le atinge. Primul jucător care a câștigat 10 puncte victorie în timp ce  controlează Seat of Power câștigă jocul.

Regulament Risk Game of Thrones

Document în limba engleză (link extern)

Deschide

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Risk | Game of Thrones”