Sherlock Holmes | 221B Baker Street

Categorie:

169,00 lei

Vândut de Book City

➜ Spre magazin

Toate ofertele

169 lei

Sherlock Holmes | 221B Baker Street

vândut de Book City

Detalii livrare

Cost

14.99-19.99 lei

Durată

1-2 zile

Gratuitate

>119 lei

Spre magazin

Actualizare la: 23.05.2023 13:05

Informații suplimentare

Tematică

, , ,

Anul apariției

Durata jocului

Număr jucători

, , , ,

Vârstă minimă

Componente

, , , , ,

Clasă

Statut

Limbă

Prezentare video

Reguli

Cum se joacă Sherlock Holmes | 221B Baker Street

221B Baker Street este adresa din Londra a celui mai celebru detectiv de ficțiune din lume, Sherlock Holmes, și al tovarășului său dedicat, Dr. Watson. În acest joc pornești de la 221B și călătorești pe străzile și aleile Londrei, descoperind indicii și încercând să rezolvi cele mai interesante cazuri cu care Holmes și Watson s-au confruntat vreodată.

Fiecare jucător își asumă rolul lui Holmes și se confruntă cu ceilalți jucători pentru a determina cine are cele mai iscusite puteri de deducție. Fiecare caz este reprezentat de o carte care prezintă o crimă, relatată sub formă de poveste, o selecție de suspecți și o listă de locații implicate în această crimă. Indiciile sunt ascunse în toată Londra, una în fiecare din 14 locații. 

Cum câștigi la Sherlock Holmes | 221B Baker Street

Jucătorii trebuie să colecteze indicii din fiecare locație din joc, notându-le pe listele de verificare, în timp ce încearcă să găsească răspunsurile la întrebările enumerate pe cartea de caz. Desigur, locul crimei va conține adesea indicii vitale, iar un detectiv prudent întotdeauna discută cu vecinii. Totuși, puteți afla ceva vital aproape oriunde în oraș. Primul jucător care își dă seama de răspunsurile corecte la un anumit mister sau crimă, revine la 221B și anunță soluția, este câștigătorul.

Regulament Sherlock Holmes | 221B Baker Street

Document în limba engleză (link extern)

Deschide

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sherlock Holmes | 221B Baker Street”