Sherlock 13

67,15 lei

Vândut de Librarie.net

➜ Spre magazin

Toate ofertele

Informații suplimentare

Tematică

, ,

Durata jocului

Număr jucători

, ,

Vârstă minimă

Componente

, ,

Clasă

Statut

Limbă

,

Producător

Prezentare video

Reguli

Cum se joacă Sherlock 13

În Sherlock 13, publicat pentru prima dată sub numele de Holmes 13, jucătorii iau rolul unui detectiv, încercând să-l demaște pe celebrul hoț Arsene Lupin, care se află printre ei, fiind deghizat. Jocul este format din 13 cărți de caractere, cu câte 2 până la 3 caracteristici fiecare. Fiecare caracteristică este împărtășită de 3 până la 5 caractere. Cărțile sunt amestecate și una este trasă și pusă deoparte. Această carte reprezintă deghizarea aleasă de Arsene Lupin. Celelalte cărți sunt distribuite uniform între jucători. 

Cum câștigi la Sherlock 13

Jucătorii numără totalul caracteristicilor pe care le au pe cărțile lor (de exemplu, 2 detectivi, 1 femeie, 0 geniu etc.) și le notează pentru o utilizare ulterioară. Jucătorii fac cu rândul apoi și pun o întrebare pentru a aduna noi dovezi:

a.) Pentru toți jucătorii: „Cine are (cel puțin unul) din (această caracteristică)?

SAU

b.) Pentru un jucător: „Câte dintre (această caracteristică) ai?

Folosind aceste indicii, jucătorii încearcă să-și dea seama ce deghizare a ales Arsene (adică ce carte lipsește). În loc de o întrebare, un jucător poate anunța ce personaj suspectează că este Arsene deghizat. Jucătorul respectiv verifică apoi în secret cartea ascunsă. Dacă suspiciunea a fost corectă, acest jucător câștigă jocul, altfel jucătorul este eliminat și ceilalți jucători continuă.

Regulament Sherlock 13

Document în limba franceză (link extern)

Deschide

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sherlock 13”