The rise of Queensdale

482,00 lei

Vândut de Drool

➜ Spre magazin

Toate ofertele

482 lei

The rise of Queensdale

vândut de Drool

Detalii livrare

Cost

10-20 lei

Durată

2-5 zile

Gratuitate

>300 lei

Spre magazin

Actualizare la: 23.05.2023 13:05

Informații suplimentare

Tematică

, ,

Anul apariției

Durata jocului

Număr jucători

, ,

Vârstă minimă

Componente

, , , , , , ,

Clasă

Statut

Producător

Prezentare video

Reguli

Cum se joacă The rise of Queensdale

“Construiește-mi un castel! Construiește-mi un oraș demn de regina mea!” Dorința regelui tău este comanda ta, așa că decizi să călătorești în valea Queensdale, să aduni materii prime, să construiești clădiri și să iei soarta în propriile mâini. Faima și averea sigur vor fi ale tale- dacă nu ar fi și acei alți căutători de glorie care au urmat și ei dorințele Regelui! Acționează cu curaj și înțelepciune și ține minte că deciziile tale vor avea consecințe…Rise of Queensdale este un joc în stil legacy. Deciziile tale au un impact asupra jocului și regulilor sale, iar pe parcursul mai multor sesiuni de joc, vei crea o experiență unică de joc. Upgradează-ți zarurile, dezvoltă-ți orașele, câștigă favoarea Regelui și experimentează ascensiunea sau căderea Queensdale – totul este în mâinile tale!

Rise of Queensdale este un joc de construcție citadină, fiecare jucător deținând unul dintre cele patru orașe diferite dintr-o regiune împărțită de râuri. Jucătorii trebuie să adune resurse pentru construcții și să le folosească pentru a construi clădiri și caracteristici noi în cartierul lor. La începutul campaniei nu au decât capacitatea de a converti resursele în monede și de a stoca câteva dintre acestea. De-a lungul jocului, vor crea caracteristici care să ajute în stocare, producție și vor produce alte avantaje.

Cum câștigi la The rise of Queensdale

Pe parcursul campaniei, un jucător trebuie să avanseze în nouă epoci diferite (adică să câștige nouă jocuri diferite), iar primul jucător în acest sens câștigă campania. Jocul ar putea, teoretic, să dureze oriunde între nouă și 33 de jocuri, dar după toate probabilitățile majoritatea grupurilor îl vor termina în 20-25 de jocuri. La începutul fiecărei runde, jucătorii aruncă cele cinci zaruri. Pe tura sa un jucător plasează unul dintre aceste zaruri pe unul dintre spațiile corespunzătoare rezultatului rulat. De exemplu, dacă un jucător rulează lemn, îl poate plasa pe unul dintre cele cinci spații de lemn pentru a primi un lemn, sau două dacă este prima persoană care folosește spațiul de lemn. Toate cele patru resurse de bază din joc (lemn, argilă, piatră și monede) au propria față pe zar. Celelalte două fețe sunt destinate acțiunilor. Pentru a atenua factorul de noroc, jucătorii pot, în orice moment pe tura lor, să arunce din nou oricare dintre zaruri folosind o resursă. iar plătitorii pot cheltui, de asemenea, resursa corespunzătoare pentru a utiliza o față de resurse de pe zar drept o față de acțiune.

Există un panou principal de acțiune care arată acțiunile posibile în joc. Aceste spații îți permit să construiești, să convertești resurse, să acumulezi resurse, să te plimbi pe tabla de joc adunând ierburi, să atragi lucrători sau să întreprinzi acțiuni speciale. Din ce în ce mai multe dintre aceste spații sunt adăugate pe măsură ce campania progresează. Anumite activități din joc (construirea clădirilor, construirea colibelor pentru a aduna mai multe ierburi sau a avansa pe drumul gloriei) îți câștigă puncte de victorie. Toți jucătorii încep campania cu același obiectiv – să obțină 10 puncte de victorie – dar pe măsură ce campania progresează, obiectivul devine tot mai mare. 

Până la a noua epocă, jucătorii trebuie să obțină 70 de puncte de victorie. Cu toate acestea, pe măsură ce progresezi, ești recompensat cu tot mai multe puncte de victorie pentru că desfășurarea aceleiași activități, astfel că jocul nu va deveni mai lung mai târziu în campanie. Dacă îți îndeplinești obiectivul, vei debloca upgrade-uri pentru tine, cum ar fi resursele de pornire. Pe scurt, acesta este un joc de plasare a lucrătorilor bazat pe zaruri, care crește în complexitate pe măsură ce campania progresează.

Regulament The rise of Queensdale

Document în limba engleză (link extern)

Deschide

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „The rise of Queensdale”