7 Wonders | Duel

119,00 lei

Vândut de Librariile Humanitas

➜ Spre magazin

Toate ofertele

119 lei

7 Wonders | Duel

vândut de Librariile Humanitas

Detalii livrare

Cost

14.99 lei

Durată

1-2 zile

Gratuitate

>119 lei

Spre magazin

Actualizare la: 23.05.2023 13:05

134,9 lei

7 Wonders | Duel

vândut de Book City

Detalii livrare

Cost

14.99-19.99 lei

Durată

1-2 zile

Gratuitate

>119 lei

Spre magazin

Actualizare la: 23.05.2023 13:05

155,88 lei

7 Wonders | Duel

vândut de beKid

Detalii livrare

Cost

17.99 lei

Durată

1-5 zile

Gratuitate

Spre magazin

Actualizare la: 23.05.2023 13:05

Informații suplimentare

Tematică

,

Anul apariției

Durata jocului

,

Număr jucători

Vârstă minimă

Componente

, ,

Clasă

Statut

Limbă

Producător

Prezentare video

Reguli

Cum se joacă 7 Wonders Duel

În multe privințe, 7 Wonders Duel seamănă cu jocul său părinte, 7 Wonders, deoarece pe parcursul a 3 ere jucătorii dobândesc cărți care oferă resurse sau își accelerează dezvoltarea militară sau științifică pentru a dezvolta o civilizație și a construi minuni.

Ceea ce este diferit la 7 Wonders Duel este că, așa cum sugerează și titlul, jocul este doar pentru doi jucători, jucătorii nu trag cărți simultan din mâinile de cărți, ci dintr-un aranjament de cărți cu fața în jos și cu fața în sus plasate la începutul unei runde.

Un jucător poate lua o carte numai dacă aceasta nu este acoperită de nicio altă carte, astfel încât intră în joc sincronizarea, precum și mișcările bonus care îți permit să tragi imediat o a doua carte. Ca și în jocul original, fiecare carte pe care o tragi poate fi construită, aruncată pentru monede sau folosită pentru a construi o minune.

Fiecare jucător începe cu patru cărți minune, iar construcția unei minuni oferă proprietarului său o abilitate specială. Totuși, doar șapte minuni pot fi construite, așa că un jucător va rămâne în urmă.

Cum câștigi la 7 Wonders Duel

Jucătorii pot achiziționa oricând resurse de la bancă sau pot câștiga cărți în timpul jocului care le oferă resurse pentru construirea viitoare; pe măsură ce dobândești resurse, costul pentru acele resurse specifice crește pentru adversarul tău, reprezentând dominația ta în acest domeniu.

Un jucător poate câștiga 7 Wonders Duel într-unul din trei moduri: 1. Atunci când obții o carte militară, avansează marcatorul militar spre capitala adversarului, oferindu-ți un bonus la anumite poziții, iar dacă ajungi în capitala adversarului, câștigi imediat jocul;

2. În mod similar, dacă obții oricare șase din șapte simboluri științifice diferite, vei avea dominație științifică și vei câștiga imediat.

3. Dacă nici una dintre aceste situații nu apare, atunci jucătorul cu cele mai multe puncte la sfârșitul jocului va câștiga.

Regulament 7 Wonders Duel

Document în limba engleză (link extern)

Deschide

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „7 Wonders | Duel”