Bătălia Cuplurilor | Jocuri în dragoste

159,00 lei

Vândut de Book City

➜ Spre magazin

Toate ofertele

159 lei

Bătălia Cuplurilor | Jocuri în dragoste

vândut de Book City

Detalii livrare

Cost

14.99-19.99 lei

Durată

1-2 zile

Gratuitate

>119 lei

Spre magazin

Actualizare la: 23.05.2023 13:05

Informații suplimentare

Tematică

, ,

Anul apariției

Durata jocului

Număr jucători

, , ,

Vârstă minimă

Componente

, , , , , ,

Clasă

Statut

Limbă

Producător

Reguli

Cum se joacă Bătălia Cuplurilor | Jocuri în dragoste

„Bătălia Cuplurilor | Jocuri în dragoste” este un joc cu ilustrații creat de Andrzej Mleczka. Cât de bine îți cunoști cealaltă jumătate? Știi ce apreciază și pe cine place cu adevărat? Poți prezice cum se va comporta în diferite situații? „Jocuri în dragoste” este un joc de masă pătrunzător, care vă va arăta ceea ce știți cu adevărat unul despre celălalt! Sute de întrebări și teste diferite, care vă vor aduce mai aproape vă așteaptă în acest joc! Joacă într-un duet sau invită prietenii să joace! Notă: jocul necesită onestitate!

Jocul pentru adulți „Bătălia Cuplurilor | Jocuri în dragoste” este o formă excelentă de verificare a partenerului tău – cunoașterea obiceiurilor, prieteniilor și dorințelor ascunse ale acestuia. Descoperirea micilor secrete poate avea loc atât în doi jucători, cât și în grupuri mai mari de persoane. Jocul are o placă cu două fețe, cu două variante ale jocului, în funcție de numărul de participanți. Întrebările și sarcinile din patru categorii vizează situații cunoscute din viața de zi cu zi, dar creatorii jocului au avut grijă și să facă referințe și la sferele secrete ale vieții. 

Jocul de masă ilustrat de. Andrzej Mleczka încântă nu numai prin designul său atent, dar și prin calitatea materialelor. Toate componentele sunt fabricate din carton dur, care va supraviețui multor jocuri. Adevăratul farmec al întregului joc este dat de ilustrațiile unice ale lui Andrzej Mleczka, care poate fi considerată o artă mică aplicată. Poți recunoaște ușor stilul caracteristic al unui ilustrator care este familiarizat cu ironia combinată cu umorul. Situațiile din viața de zi cu zi sunt prezentate într-un mod amuzant.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bătălia Cuplurilor | Jocuri în dragoste”