Canvas

Categorii: , Etichete: ,

Indisponibil

Toate ofertele

79 lei

Crime Scene | London 1892

vândut de Gameology

Detalii livrare

Cost

15 lei

Durată

1-2 zile

Gratuitate

>179 lei

Spre magazin

Actualizare la: 23.05.2023 13:05

95,88 lei

Crime Scene | London 1892

vândut de beKid

Detalii livrare

Cost

17.99 lei

Durată

1-5 zile

Gratuitate

Spre magazin

Actualizare la: 23.05.2023 13:05

Informații suplimentare

Tematică

, ,

Anul apariției

Durata jocului

Număr jucători

, , , ,

Vârstă minimă

Componente

, , , ,

Clasă

Statut

Producător

Prezentare video

Reguli

Cum se joacă Canvas

În Canvas, intri în rolul unui pictor care concurează într-o competiție de artă. Jucătorii trebuie să colecteze cărți de artă, adunând 3 dintre ele împreună pentru a-și crea propria pictură unică. Fiecare carte conține o piesă de artă, precum și un set de pictograme utilizate în timpul notării. Pictogramele vor fi dezvăluite sau ascunse în funcție de felul în care jucătorii aleg să își aranjeze cărțile, creând un puzzle captivant.

Când e rândul tău poți lua o carte de artă sau poți crea un tablou. Cărțile de artă sunt selectate dintr-un rând de cărți plasate pe tabla de joc din centrul mesei. Fiecare dintre aceste cărți are un cost asociat cu poziția lor. După ce ai selectat o carte de artă, trebuie să plătești costul acesteia plasând un jeton de inspirație pe fiecare dintre cărțile din stânga ei. Dacă nu ai suficiente jetoane de inspirație atunci nu vei putea lua acea carte.

Toate jetoanele plasate pe o carte pe care ai selectat-o vor fi păstrate pentru turele viitoare. Cartea din extrema stânga nu costă jetoane de inspirație. Picturile sunt punctate pe baza unui set de cărți de punctaj care se vor schimba la fiecare joc. Odată ce jucătorii au creat și au marcat 3 picturi, jocul se termină.

Cum câștigi la Canvas

În funcție de cărțile pe care le-ai ales și de ordinea în care le păstrezi, vei dezvălui sau vei acoperi pictograme care declanșează diferite condiții de punctare. În plus, fiecare combinație de carduri creează o ilustrație și un titlu distractiv și unic pentru pictura finală.

Selectează exact 3 dintre cărțile de artă și pune-le în suport cu una dintre cărțile de fundal. Poți să aranjezi cărțile de artă așa cum dorești. Reține că sunt luate în considerare doar pictogramele vizibile și toate pictogramele acoperite sunt ignorate. Păstrează toate cărțile rămase pentru a le putea folosi în picturile viitoare.

Arată tabloul celorlalți jucători și citește-i titlul. Compară pictogramele de pe tabloul tău cu fiecare fișă de punctaj. De fiecare dată când pictura ta îndeplinește o condiție, ia o insignă din sursa aferentă. Unele condiții de punctaj pot fi îndeplinite de mai multe ori cu aceeași pictură, permițându-ți să iei mai multe insigne deodată. Dacă ai maximizat numărul puncte de la o condiție de punctaj, nu mai lua insigne pentru acea condiție.

 

Când toți jucătorii au finalizat 3 picturi, jocul se termină. Câștigă jucătorul cu cele mai multe puncte. Dacă este egal, jucătorul cu mai multe jetoane de inspirație câștigă. Dacă este încă egal, vicecampionul judecă opera de artă a jucătorilor la egalitate și declară un câștigător.

Regulament Canvas

Document în limba engleză (link extern)

Deschide

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Canvas”