Cards Against Humanity

Categorie: Etichete: , ,

179,91 lei

Vândut de Librarie.net

➜ Spre magazin

Toate ofertele

Informații suplimentare

Tematică

,

Număr jucători

, , , , , , , , ,

Componente

Clasă

Statut

Limbă

Producător

Vârstă minimă

Prezentare video

Reguli

Cum se joacă Cards Against Humanity

Pentru a începe jocul, fiecare jucător trage zece cărți albe. Persoana care a mers cel mai recent la wc (a avut un scaun) începe jocul, având rolul de Țar de cărți și trage o carte neagră. Țarul citește cu voce tare întrebarea sau completarea expresiei de pe cartea neagră. Toți ceilalți jucători răspund la întrebare sau completează expresia citită oferindu-i țarului o carte albă, cu fața în jos. Țarul de cărți amestecă toate cărțile albe primite și o citește pe fiecare cu voce tare pentru grup. Pentru un efect complet, Țarul ar trebui să citească și cartea neagră înainte de fiecare răspuns. Țarul de cărți alege apoi cartea cu cel mai amuzant răspuns, iar jucătorul care a depus-o primește un punct. După finalizarea rundei, un nou jucător devine Țarul de cărți și toată lumea trage câte o nouă carte albă, tot procesul reluându-se de la capăt.

Alege 2 (Pick 2)

Unele cărți negre necesită utilizarea a două cărți albe pentru răspuns. Dacă țarul are 2 tigăi în loc de mâini, folosește agrafe de birou ca să te asiguri că sunt citite în ordinea corectă.

Cum câștigi

Câștigi puncte atunci când ceilalți jucători votează cărțile tale, deci trebuie să încerci să le atragi atenția, fie prin umor, fie șocându-i, cu un răspuns neașteptat. Orice ar fi, asigură-te că pui o carte care va fi votată. Primul jucător care obține 3 puncte câștigă.

Regulament Cards Against Humanity

Document în limba engleză (link extern)

Deschide

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cards Against Humanity”