Monopoly | Ms. Monopoly

Categorie:

167,20 lei

Vândut de Librarie.net

➜ Spre magazin

Toate ofertele

Informații suplimentare

Tematică

, ,

Anul apariției

Durata jocului

Număr jucători

, , , ,

Vârstă minimă

Componente

, , , , ,

Clasă

Statut

Producător

Prezentare video

Reguli

Cum se joacă Monopoly | Ms. Monopoly

Ms. Monopoly este o versiune a jocului Monopoly în care femeile câștigă mai bine decât bărbații. Ele încep jocul cu 1.900 de dolari, în timp ce bărbații pornesc cu 1.500 de dolari. La trecerea de Go, jucătorii de sex feminin încasează 240 de dolari, în timp ce bărbații primesc 200 $. Pe de altă parte, bărbații sunt răsplătiți pentru sprijinirea femeilor. Cărțile din pachetul Community descriu activități care susțin femeile, cum ar fi publicarea unui articol despre femeile de succes sau vizionarea celui mai nou film cu supereroi în rol feminin. Astfel de cărți vor acorda mai mulți bani jucătorilor de sex masculin decât jucătorilor de sex feminin. Proprietățile de pe tablă au fost înlocuite cu invenții create de către femei. Mascota jocului este doamna Monopoly, care este o nepoată a unchiului bogat Pennybags și un avocat a cărei misiune este să investească în femeile antreprenor.

 

Ce aduce nou acest joc:

Cunoaște-o pe doamna Monopoly: Această variație a jocului Monopoly introduce un nou personaj familiei Monopoly și este o sărbătorire a femeilor întreprinzătoare și inventatoare.

Cumperi invenții create de femei: În loc să cumpere proprietăți, jucătorii cumpără unele lucruri care nu ar exista fără femeile inovatoare care le-au inventat.

Câștigi mai mulți bani: În jocul Ms. Monopoly, femeile obțin o plată mai mare la începutul jocului și mai mulți bani atunci când trec de „GO”.

Visează îndrăzneț: Jucătorii pot construi sedii de afaceri pentru a colecta și mai mulți bani din chirii. Avansează cu ajutorul acțiunilor și cumpără utilități (cum ar fi încălzirea solară) inventate de femei.

Jetoane tematice: deplasează-te pe tabla de joc folosind unul dintre jetoanele care o reprezintă pe doamna Monopoly: un caiet și un stilou, un avion, un pahar, un ceas, o ganteră sau pălăria albă a doamnei Monopoly.

Acest nou joc de Monopoly introduce nepoata domnului Monopoly, un guru autorealizat al investițiilor, iar ea este aici pentru a actualiza câteva lucruri! Jocul sărbătorește femeile inventatoare pe măsură ce jucătorii se deplasează pe tabla colectând lucruri iconice care nu ar exista fără femei. WIFI, prăjiturile cu ciocolată, veste antiglonț și lista continuă! Acesta este primul joc în care femeile câștigă mai mult decât bărbații, dar cine ești tu depinde doar de tine. 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Monopoly | Ms. Monopoly”