Monopoly

Categorie:

167,99 lei

Vândut de Elefant

➜ Spre magazin

Toate ofertele

169,99 lei

Monopoly

vândut de Noriel

Detalii livrare

Cost

14,99 lei

Durată

1-3 zile

Gratuitate

>150 lei

Spre magazin

Actualizare la: 23.05.2023 13:05

179,99 lei

Monopoly

vândut de Carturesti

Detalii livrare

Cost

7,5-19,90 lei

Durată

0-5 zile

Gratuitate

>150 lei

Spre magazin

Actualizare la: 23.05.2023 13:05

Informații suplimentare

Tematică

, ,

Anul apariției

Durata jocului

,

Număr jucători

, , , , , ,

Vârstă minimă

Componente

, , , , ,

Clasă

Statut

Producător

Prezentare video

Reguli

Cum se joacă Monopoly

Monopoly este un joc pe teme imobiliare cu un mecanism ce se bazează pe aruncarea zarurilor, mișcarea jucătorilor pe tablă și colectarea de taxe. Jucătorii iau rolul proprietarilor de terenuri, încercând să cumpere și apoi să își dezvolte terenul. Venitul este obținut de la alți jucători care vizitează proprietățile lor, iar banii sunt cheltuiți atunci când vizitează proprietăți aparținând altor jucători.

Cum câștigi la Monopoly

Scopul jocului este să forțezi toți ceilalți jucători să intre în faliment, cumpărând imobiliare, construind case și hoteluri și colectând chiria. Deși în Monopoly există un element puternic de noroc implicat, strategia are o importanță suficient de mare pentru ca jucătorii calificați să fie cei care câștigă cel mai des în acest joc.

Monopoly are o istorie complexă. A fost bazat pe The Landlord’s Game (1904), proiectat și brevetat de Elizabeth Magie. Astăzi, jocul a fost publicat în 26 de limbi și peste 200 de milioane de jocuri au fost vândute în întreaga lume. Aproximativ 500 de milioane de oameni au jucat Monopoly până în prezent. Jocul este, de asemenea, cel mai copiat (atât autorizat, cât și neautorizat). Clonele apar tot timpul și sunt disponibile pe scară largă.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Monopoly”