Muza

58,94 lei

Vândut de Ookee

➜ Spre magazin

Toate ofertele

58,94 lei

99,9 lei

Muza

vândut de Ookee

Detalii livrare

Cost

14 – 19 lei

Durată

1-2 zile

Gratuitate

>300 lei (B)
>1500 lei

Spre magazin

Actualizare la: 23.05.2023 13:05

59,99 lei

99,99 lei

Muza

vândut de Noriel

Detalii livrare

Cost

14,99 lei

Durată

1-3 zile

Gratuitate

>150 lei

Spre magazin

Actualizare la: 23.05.2023 13:05

Informații suplimentare

Tematică

, ,

Durata jocului

,

Număr jucători

, , , , , , , , , ,

Vârstă minimă

Componente

Clasă

Statut

Limbă

Producător

Prezentare video

Reguli

Cum se joacă Muza

Muza este un joc de petrecere în care folosești indicii criptice pentru a-ți inspira coechipierii. Obiectivul jocului este de a acumula capodopere, iar prima echipă care colectează cinci capodopere câștigă. Împărțiți grupul în două sau trei echipe, fiecare echipă cu cel puțin doi jucători. Apoi, amestecați separat pachetul de Cărți Capodopere și cel de Cărți Inspirație și așezați-le la îndemâna tuturor echipelor. Echipa cu cel mai tânăr jucător începe prima. În timpul turei echipei tale va trebui să alegeți un jucător din echipa voastră pentru a fi muza. 

Echipa din stânga voastră trage 6 cărți de capodoperă și 2 cărți de inspirație. Acea echipă alege în secret și transmite una dintre acele cărți de inspirație și una dintre cărțile de capodoperă Muzei echipei tale. Muza echipei tale dezvăluie acea carte de inspirație, apoi oferă echipei tale un indiciu care să vă conducă la Cartea Capodoperă. Indiciul Muzei tale trebuie să urmeze instrucțiunile tipărite pe cartea de inspirație. Echipa din stânga voastră ia acea carte de capodoperă, o amestecă în secret cu celelalte cinci pe care le-a tras și apoi le pune cu fața în sus pentru ca toți jucătorii să le poată vedea.

Cum câștigi la Muza

Tu și echipa ta lucrați împreună și încercați să ghiciți o singură dată pentru a descoperi cartea de capodoperă pe care Muza voastră a înmânat-o echipei adverse. Muza voastră nu poate vorbi și nu vă poate ajuta în alt fel decât prin repetarea indiciului oferit anterior. Muza voastră dezvăluie dacă ați ghicit corect sau greșit cartea de capodoperă. Dacă ați ghicit corect, echipa ta revendică această carte ca fiind capodopera voastră; dacă este incorect, echipa din stânga voastră. revendică cartea respectivă! După ce echipa ta și-a încheiat rândul, aruncați toate cărțile folosite în această rundă. Reintroduceți cărțile aruncate în pachetul de joc dacă acesta se termină. Rândul echipelor merge în ordine, în sensul acelor de ceasornic. Prima echipă care reușește să revendice 5 capodopere câștigă.

Cu mai puțin de patru jucători, lucrați în mod cooperativ pentru a completa capodoperele împreună! Jocul se joacă normal, cu următoarele modificări:

  • Jucătorii iau pe rând rolul de muză, cu ceilalți jucători având rolul artiștilor
  • Muza trage o carte de capodoperă și două cărți de inspirație și alege una dintre cărțile de inspirație pe care să o folosească în indiciul său
  • Muzea mai trage alte cinci cărți de capodoperă, le amestecă pe toate șase și le pune pe masă pentru putea fi văzute de toți jucătorii.

Artiștii ghicesc în mod normal. Dacă ghicești corect, plasează Cartea Capodoperă în zona ta de punctaj. Dacă ghicești greșit, pune capodopera respectivă deoparte. Câștigi dacă acumulezi cinci cărți de capodoperă înainte de a pune trei din ele deoparte!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Muza”