Scotland Yard

Indisponibil

Toate ofertele

Informații suplimentare

Tematică

, ,

Anul apariției

Durata jocului

Număr jucători

, , ,

Vârstă minimă

Componente

, ,

Clasă

Statut

Limbă

Producător

Prezentare video

Reguli

Cum se joacă

În Scotland Yard, unul dintre jucători preia rolul domnului X. Misiunea lui este să se deplaseze dintr-un punct în altul pe harta Londrei luând taxiuri, autobuze sau metroul. Detectivii – adică jucătorii rămași care acționează în echipă- se deplasează în mod similar, în efortul de a se deplasa în același spațiu ca domnul X. Dar, în timp ce modul de transport al criminalului este aproape întotdeauna cunoscut, locația sa exactă este cunoscută doar intermitent pe tot parcursul jocul. 

Cum câștigi

Domnul X încearcă să scape de urmăritorii săi din Londra, cu taxiul, autobuzul și metroul. Trebuie să fii un detectiv deosebit de inteligent pentru a-l putea prinde. Domnul X încearcă să stea cu un pas înaintea detectivilor și să îi împiedice să ghicească unde se află până la sfârșitul jocului, în timp ce detectivii încearcă să-i ia urma și să-l captureze. Detectivii câștigă jocul dacă un detectiv sau un pion suplimentar își termină mutarea pe aceeași stație ca Mister X. Când se întâmplă acest lucru, Mister X trebuie să-și dezvăluie locația. Mister X câștigă dacă:

  • Reușește să călătorească în jurul Londrei pentru 22 de runde fără să fie prins de detectivi. Runda este terminată doar după ce detectivii și-au încheiat mișcările;
  • Niciunul dintre detectivi nu-și poate muta piesa de joc.

Deschide regulamentul în format PDF

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Scotland Yard”