Labyrinth | Star Wars

Indisponibil

Toate ofertele

Informații suplimentare

Tematică

, ,

Anul apariției

Durata jocului

Număr jucători

, ,

Vârstă minimă

Componente

, , ,

Clasă

Statut

Producător

Prezentare video

Reguli

Cum se joacă Labyrinth | Star Wars

Star Wars Labyrinth folosește același stil de joc ca și jocul vechi de zeci de ani creat de Ravensburger, The aMAZEing Labyrinth. Jucătorii încearcă să se deplaseze printr-o tablă de joc labirintică pentru a ajunge la un simbol dorit, afișat pe o plăcuță de joc care se potrivește cu o carte ascunsă deținută de aceștia. Tabla de joc constă dintr-un număr de plăcuțe fixe, precum și rânduri și coloane în care plăcuțele pot aluneca înainte și înapoi; aceste plăcuțe arată tuneluri – în formă de T, drepte și altfel – și un jucător nu poate să-și mute jetonul doar de-a lungul căii, așa cum se prezintă pe tura sa.

Cum câștigi la Labyrinth | Star Wars

La începutul turei, jucătorul ia o plăcuță de pe tabla de joc și o împinge într-un rând sau o coloană la alegere, mutând tunelurile și împingând afară o plăcuță pe care următorul jucător o va folosi. Acest jucător își mișcă acum pionul și, dacă ajunge la simbolul dorit, dezvăluie cartea, după care se uită la următoarea carte din stivă pentru a vedea unde va dori să ajungă în următoarea rundă. Odată ce un jucător și-a dezvăluit toate cărțile, el trebuie să se întoarcă la colțul său de pornire. Primul jucător care face asta câștigă!

La acest joc de bază, Star Wars Labyrinth adaugă o nouă caracteristică – o variantă Darth Vader în care un token Vader începe jocul pe o plăcuță desemnată. Ori de câte ori un jucător are o carte care include o pictogramă Darth Vader mică, acel jucător trebuie să atingă simbolul dorit cu Vader în locul propriului simbol. Drept urmare, mai multe persoane ar putea încerca să-l mute pe Vader în același timp. Cine folosește Forța cu suficientă putere pentru a-l controla pe Vader după voia lui?

Regulament Labyrinth | Star Wars

Document în limba engleză (link extern)

Deschide

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Labyrinth | Star Wars”