Terraforming Mars | Ares Expedition

Categorie: Etichetă:

199,99 lei

➜ Spre magazin

Toate ofertele

Informații suplimentare

Tematică

, , , ,

Anul apariției

Durata jocului

Număr jucători

, , ,

Vârstă minimă

Componente

, , ,

Clasă

Statut

Producător

,

Prezentare video

Reguli

Cum se joacă Terraforming Mars | Ares Expedition

Terraforming Mars | Ares Expedition este un joc de construcție planetară în care jucătorii controlează corporații interplanetare cu scopul de a transforma Marte într-o planetă locuibilă (și profitabilă). Veți face acest lucru investind mega credite (MC) în cărți de proiect care vor contribui direct sau indirect la procesul de terraformare.

Jocul se joacă în runde, iar în fiecare rundă jucătorii vor alege una dintre cele cinci faze, care determină ce activități vor avea loc în timpul acelei runde. Asta înseamnă că fiecare rundă este diferită, dar poate consta în construirea de noi carduri de proiect, efectuarea de acțiuni generale și specifice proiectului, producerea de venituri și resurse (plante și căldură) sau cercetare pentru a trage mai multe cărți de proiect. Fiecare jucător va trece prin toate fazele selectate pentru rundă și va primi un bonus special în timpul fazei pe care a selectat-o. Pentru a accelera jocul, jucătorii ar trebui să rezolve fiecare fază simultan!

Tabla de joc are piste pentru evaluarea oxigenului, a temperaturii și a nivelului de teraformare, precum și un loc pentru toate piesele de ocean care vor fi răsturnate pe parcursul jocului. Jocul se termină când există suficient oxigen pentru a respira (14%), oceane suficient de mari pentru a permite o vreme asemănătoare Pământului (9) și temperatura este cu mult peste punctul de îngheț (+8°C). Atunci va fi posibil, dacă nu confortabil, să trăiești pe suprafața lui Marte!

Cum câștigi la Terraforming Mars | Ares Expedition

Pentru a câștiga, vei dori să acumulezi un rating de terraformare (TR) ridicat și cât mai multe puncte de victorie (VP). Jucătorii își ridică rating-ul de terraformare prin creșterea parametrilor globali: oceane, oxigen și temperatură. Rating-ul de terraformare determină, de asemenea, venitul de bază al fiecărei corporații și, la sfârșitul jocului, rating-ul de terraformare este contorizat ca puncte de victori. Puncte suplimentare de victorie și de producție sunt acordate pentru construirea de cărți de proiect și alte acțiuni întreprinse în timpul jocului.

Câștigător va fi jucătorul cu cele mai multe puncte de victorie la finalul jocului.

Regulament Terraforming Mars | Ares Expedition

Document în limba engleză (link extern)

Deschide

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Terraforming Mars | Ares Expedition”