The Quest for El Dorado

Indisponibil

Toate ofertele

Informații suplimentare

Tematică

, ,

Anul apariției

Durata jocului

Număr jucători

, ,

Vârstă minimă

Componente

, , , , ,

Clasă

Statut

Producător

Prezentare video

Reguli

Cum se joacă The Quest for El Dorado

În The Quest for El Dorado, jucătorii preiau rolurile unor lideri de expediție care s-au angajat în căutarea legendarei țări de aur din America de Sud. Fiecare jucător își asamblează și echipează propria echipă, angajând diferite ajutoare, de la cercetași, la oameni de știință sau aborigeni. Toți au un singur scop în minte: să fie primii care ating frontiera de aur și să câștige toate bogățiile sale pentru ei înșiși. Cel care alege cele mai bune tactici va fi răsplătit! Adânc în junglele dense din America de Sud se află El Dorado, orașul aurului. Comori nelimitate așteaptă în acest regat pierdut – aur, bijuterii și artefacte prețioase. Sunteți un grup de aventurieri îndrăzneți care pornesc în căutarea acestui orașul pierdut. Intră în rolul unui lider curajos de expediție și îndrumă-ți echipa către El Dorado. Adună o echipă de profesioniști pentru expediția ta, achiziționează echipamente valoroase și planifică-ți călătoria cu înțelepciune. Cine trece primul granița orașului de aur câștigă jocul și revendică toată comoara. 

Cum câștigi la The Quest for El Dorado

Fiecare jucător începe cu un pachet de cărți poziționat cu fața în jos, din care va trage pe parcursul jocului. La începutul jocului, pachetul tău conține următoarele 8 cărți: 1 marinar, 3 exploratori și 4 călători. Începi fiecare tură cu 4 cărți în mână. Folosește cărți de expediție pentru a te deplasa prin junglă sau angajează mai multe persoane pentru expediția ta. Rândul fiecărui jucător constă în 3 faze:

  • Joacă cărțile

Folosește cărți pentru a-ți mișca expediția sau pentru a cumpăra o nouă carte.

  • Aruncă cărțile jucate

Pune toate cărțile jucate pe grămada de aruncare.

  • Trage cărți noi

Trage cărți până când ai 4 cărți în mână.

Jucătorul cu simbolul de pălărie începe cursa și finalizează toate cele 3 faze. Apoi următorul jucător, la rândul său, face același lucru. Scopul vostru este El Dorado! Când un jucător ajunge într-unul din cele 3 spații de finalizare, acest lucru declanșează runda finală (apoi își va pune piesa de joc pe El Dorado pentru a elibera spațiul de finalizare). Fiecare jucător rămas în runda respectivă va juca tura sa finală. Odată ce runda este finalizată, jocul s-a terminat. Dacă ultimul jucător al unei runde ajunge mai întâi la unul dintre spațiile de finalizare, jocul se termină imediat. Dacă runda finală se termină cu mai mulți jucători care ajung la El Dorado, jucătorul care a strâns cele mai multe blocade câștigă jocul. Dacă mai există o egalitate, jucătorul cu blocada cea mai puternică este câștigător.

Regulament The Quest for El Dorado

Document în limba engleză (link extern)

Deschide

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „The Quest for El Dorado”