Tick Tack Bumm

Indisponibil

Toate ofertele

Informații suplimentare

Tematică

, ,

Anul apariției

Durata jocului

Număr jucători

, , , , , , , , ,

Vârstă minimă

Componente

, ,

Clasă

Statut

Limbă

Producător

Prezentare video

Reguli

Descrierea jocului

Tick Tack Bumm este cunoscut și sub numele de Pass the Bomb. Este un joc rapid în care îți dorești să scapi de bomba care stă să explodeze. Nu vă faceți griji, bomba este o jucărie, însă este folosită pe post de temporizator pentru runde.

Tick Tack Bumm are următoarele componente:

  • 55 de cărți de joc care conțin grupuri de litere ce vor fi folosite la crearea cuvintelor (de exemplu: RE, HA, DE, etc.);
  • 1 zar special care va arăta în ce parte a cuvântului stau grupurile de litere de pe cărți;
  • 1 bombă de jucărie care ticăie pe durata rundei în care va trebui să spunem cuvinte și să o pasăm mai departe altui jucător.

Cum se joacă Tick Tack Bumm

Tick Tack Bumm se învață repede întrucât mecanismul jocului este foarte simplu. Jucătorul care începe runda aruncă zarul și astfel se decide în ce parte a cuvântului vor fi folosite literele. Apoi, pornește bomba și trage o carte din pachet. Fără a sta prea mult pe gânduri, spune un cuvânt care să conțină literele de pe carte în funcție de opțiunea de pe zar și pasează bomba mai departe. Următorul jucător va spune un alt cuvânt cu aceleași litere în același condiții și se va grăbi să scape de bombă.

Runda se încheie în momentul în care bomba face Bumm. Acel jucător este considerat învins și păstrează cartea. Apoi, acesta aruncă zarul, pornește bomba și trage o nouă carte, semnalând începutul unei noi runde.

Jocul se încheie atunci când au fost epuizate toate cărțile cu grupuri de litere. Câștigător este desemnat cel care are cele mai puține cărți adunate de-a lungul jocului.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tick Tack Bumm”