Ultima actualizare: 27 octombrie 2020

Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni și condiții înainte de a utiliza Serviciul nostru.

Interpretare și definiții

Interpretare
Cuvintele pentru care litera inițială este scrisă cu majuscule au semnificații definite în următoarele condiții. Următoarele definiții vor avea același sens, indiferent dacă apar la singular sau la plural.

Definiții

În sensul acestor Termeni și condiții:

  • Afiliat înseamnă o entitate care controlează, este controlată de sau este sub control comun cu o parte, unde „control” înseamnă proprietatea a 50% sau mai mult din acțiuni, dobânzi de capital sau alte titluri cu drept de vot pentru alegerea directorilor sau a altei autorități de gestionare .
  • Țara se referă la: România
  • Compania (denumită fie „Compania”, „Noi”, „Noi” sau „Nostru” în acest Acord) se referă la Elite Writing Solutions S.R.L., Str. Vlad Județul, București.
  • Prin dispozitiv se înțelege orice dispozitiv care poate accesa Serviciul, cum ar fi un computer, un telefon mobil sau o tabletă digitală.
  • Serviciul se referă la site-ul web.
  • Termenii și condițiile (denumiți și „Termeni”) înseamnă acești Termeni și condiții care formează întregul acord între Dvs. și Companie cu privire la utilizarea Serviciului. Acest acord de termeni și condiții a fost creat cu ajutorul Generatorului de termeni și condiții.
  • Serviciul de social media terță parte înseamnă orice servicii sau conținut (inclusiv date, informații, produse sau servicii) furnizate de o terță parte care poate fi afișat, inclus sau pus la dispoziție de către Serviciu.
  • Site-ul web se referă la BoardRoom, accesibil la https://boardroom.ro/.
  • Dumneavoastră se referă la persoana care accesează sau utilizează Serviciul sau compania sau altă entitate juridică în numele căreia o astfel de persoană accesează sau utilizează Serviciul, după caz.

Confirmare

Aceștia sunt Termenii și condițiile care reglementează utilizarea acestui serviciu și acordul care operează între dvs. și companie. Acești Termeni și condiții stabilesc drepturile și obligațiile tuturor utilizatorilor cu privire la utilizarea Serviciului.

Accesul și utilizarea Serviciului dvs. sunt condiționate de acceptarea și respectarea acestor Termeni și condiții. Acești Termeni și condiții se aplică tuturor vizitatorilor, utilizatorilor și altor persoane care accesează sau utilizează Serviciul.

Prin accesarea sau utilizarea Serviciului sunteți de acord să fiți obligați de acești Termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu orice parte a acestor Termeni și condiții, atunci nu puteți accesa Serviciul.

Declarați că aveți peste 18 ani. Compania nu le permite celor sub 18 ani să folosească Serviciul.

Accesul și utilizarea Serviciului dvs. sunt, de asemenea, condiționate de acceptarea și respectarea Politicii de confidențialitate a Companiei. Politica noastră de confidențialitate descrie politicile și procedurile noastre privind colectarea, utilizarea și divulgarea informațiilor dvs. personale atunci când utilizați aplicația sau site-ul web și vă spune despre drepturile dvs. de confidențialitate și modul în care legea vă protejează. Vă rugăm să citiți cu atenție Politica noastră de confidențialitate înainte de a utiliza serviciul nostru.

Link-uri către alte site-uri web

Serviciul nostru poate conține linkuri către site-uri web sau servicii terțe care nu sunt deținute sau controlate de Companie.

Compania nu are niciun control asupra și nu își asumă nici o responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile oricărui site web sau servicii terțe. În plus, recunoașteți și sunteți de acord că Compania nu va fi responsabilă sau responsabilă, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau dependența de astfel de conținut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin orice astfel de site-uri web sau servicii.

Vă sfătuim cu tărie să citiți termenii și condițiile și politicile de confidențialitate ale oricăror site-uri web sau servicii ale terților pe care le vizitați.

Reziliere

Putem închide sau suspenda accesul dvs. imediat, fără notificare prealabilă sau răspundere, din orice motiv, inclusiv fără limitare, dacă încălcați acești Termeni și condiții.

La încetare, dreptul Dvs. de a utiliza Serviciul va înceta imediat.

Limitare a răspunderii

Fără a aduce atingere oricăror daune pe care le-ați putea suporta, întreaga răspundere a Companiei și a oricărui furnizor al acesteia în conformitate cu orice prevedere a prezentelor Condiții și remediul dvs. exclusiv pentru toate cele de mai sus se va limita la suma plătită efectiv de către dvs. prin intermediul Serviciului.

În măsura maximă permisă de legislația aplicabilă, în niciun caz Compania sau furnizorii săi nu vor fi răspunzători pentru niciun fel de daune speciale, accidentale, indirecte sau consecutive (inclusiv, dar fără a se limita la, daune pentru pierderea profiturilor, pierderea datelor sau alte informații, pentru întreruperea afacerii, pentru vătămări corporale, pierderea vieții private rezultate din sau în orice mod legate de utilizarea sau incapacitatea de a utiliza Serviciul, software terț și / sau hardware terță parte utilizat cu Serviciul sau în caz contrar în legătură cu orice prevedere a acestor Termeni), chiar dacă Compania sau orice furnizor a fost informat despre posibilitatea unor astfel de daune și chiar dacă remediul nu își îndeplinește scopul esențial.

Unele state nu permit excluderea garanțiilor implicite sau limitarea răspunderii pentru daune accidentale sau consecințe, ceea ce înseamnă că unele dintre limitările de mai sus s-ar putea să nu se aplice. În aceste state, răspunderea fiecărei părți va fi limitată în cea mai mare măsură permisă de lege.

„AȘA CUM ESTE” și „AȘA DISPONIBIL” Disclaimer

Serviciul vă este furnizat „AȘA CUM ESTE” și „CA DISPONIBIL” și cu toate defecțiunile și defectele fără garanție de niciun fel. În măsura maximă permisă de legislația aplicabilă, Compania, în nume propriu și în numele afiliaților săi și a furnizorilor de servicii și a furnizorilor lor de servicii, respinge în mod expres toate garanțiile, indiferent dacă sunt expres, implicite, legale sau altele, cu privire la Serviciul, inclusiv toate garanțiile implicite de comercializare, adecvarea pentru un anumit scop, titlu și neîncălcare, precum și garanții care pot apărea din cursul tranzacționării, cursului de performanță, utilizare sau practică comercială. Fără a se limita la cele de mai sus, Compania nu oferă nicio garanție sau angajament și nu face nicio declarație de orice fel că Serviciul va îndeplini cerințele dvs., va obține rezultatele dorite, va fi compatibil sau va funcționa cu orice alt software, aplicații, sisteme sau servicii, va opera fără întrerupere, să îndeplinească orice standarde de performanță sau fiabilitate sau să nu aibă erori sau că orice erori sau defecte pot sau vor fi corectate.

Fără a limita cele de mai sus, nici Compania, nici vreunul dintre furnizorii companiei nu face nicio declarație sau garanție de niciun fel, expresă sau implicită: (i) cu privire la funcționarea sau disponibilitatea Serviciului, sau informațiile, conținutul și materialele sau produsele inclus pe acesta; (ii) că Serviciul va fi neîntrerupt sau fără erori; (iii) în ceea ce privește acuratețea, fiabilitatea sau moneda oricărei informații sau conținut furnizate prin intermediul Serviciului; sau (iv) că Serviciul, serverele sale, conținutul sau e-mailurile trimise de la sau în numele Companiei sunt lipsite de viruși, scripturi, troieni, viermi, programe malware, bombe temporale sau alte componente dăunătoare.

Unele jurisdicții nu permit excluderea anumitor tipuri de garanții sau limitări ale drepturilor statutare aplicabile ale unui consumator, astfel încât unele sau toate excluderile și limitările de mai sus s-ar putea să nu se aplice pentru dvs. Dar într-un astfel de caz, excluderile și limitările prevăzute în această secțiune se vor aplica în cea mai mare măsură aplicabile în conformitate cu legislația aplicabilă.

Legea aplicabilă

Legile țării, cu excepția regulilor sale privind conflictele de legi, vor guverna acești Termeni și utilizarea de către dvs. a Serviciului. Utilizarea aplicației dvs. poate fi, de asemenea, supusă altor legi locale, de stat, naționale sau internaționale.

Rezolvarea litigiilor

Dacă aveți vreo îngrijorare sau dispută cu privire la Serviciu, sunteți de acord să încercați mai întâi să rezolvați diferendul în mod informal, contactând Compania.

Pentru utilizatorii Uniunii Europene (UE)

Dacă sunteți un consumator al Uniunii Europene, veți beneficia de orice dispoziții obligatorii ale legislației țării în care vă aflați.

Conformitatea legală a Statelor Unite

Declarați și garantați că (i) nu vă aflați într-o țară care face obiectul embargoului guvernului Statelor Unite sau care a fost desemnată de guvernul Statelor Unite ca țară „de sprijin terorist” și (ii) nu sunteți listate pe orice listă a guvernului Statelor Unite cu părți interzise sau restricționate.

Separabilitate și renunțare

Separabilitate
În cazul în care o prevedere a acestor Condiții este considerată a fi imposibilă sau invalidă, o astfel de prevedere va fi modificată și interpretată pentru a îndeplini obiectivele unei astfel de prevederi în cea mai mare măsură posibilă în conformitate cu legislația aplicabilă, iar restul dispozițiilor vor continua în vigoare.

Renunțare
Cu excepția celor prevăzute în prezentul document, neexercitarea unui drept sau impunerea îndeplinirii unei obligații în temeiul prezentelor condiții nu va afecta capacitatea unei părți de a exercita acest drept sau de a solicita o astfel de executare în orice moment ulterior și nici renunțarea la o încălcare nu va constitui o renunțare a oricărei încălcări ulterioare.

Înregistrarea contului

Puteți înregistra un cont individual, iar utilizarea unui astfel de cont va fi supusă termenilor Termenilor și condițiilor Site-ului web. Sunteți de acord că Site-ul web nu va avea nicio responsabilitate față de dvs. cu privire la întreținerea sau funcționarea contului individual și că utilizarea acestuia va fi guvernată de Termenii și condițiile. Dvs. sunteți de acord să furnizați informații corecte, actuale și complete în înregistrarea contului. Site-ul web își rezervă dreptul de a suspenda sau rezilia contul, dacă orice informații furnizate în timpul procesului de înregistrare sau ulterior sunt sau devin inexacte, false sau înșelătoare. Dvs. sunteți responsabil pentru păstrarea confidențialității parolelor și contului și sunteți de acord să notificați Site-ul web dacă oricare dintre parole este pierdută, furată sau dezvăluită unei terțe părți neautorizate sau altfel poate fi compromisă. Dvs. sunteți responsabil pentru toate activitățile care au loc în contul clientului.

Interpretarea traducerii

Este posibil ca acești Termeni și condiții să fi fost traduși dacă le-am pus la dispoziția Dvs. prin Serviciul nostru. Sunteți de acord că textul original în limba engleză va prevala în cazul unei dispute.

Modificări ale acestor Termeni și condiții

Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a modifica sau înlocui acești Termeni în orice moment. Dacă o revizuire este importantă, vom face eforturi rezonabile pentru a furniza o notificare cu cel puțin 30 de zile înainte de intrarea în vigoare a termenilor noi. Ceea ce constituie o schimbare materială va fi stabilit la propria noastră discreție.

Continuând să accesați sau să utilizați Serviciul nostru după ce aceste revizuiri intră în vigoare, sunteți de acord să fiți obligat de termenii revizuiți. Dacă nu sunteți de acord cu noii termeni, în totalitate sau parțial, vă rugăm să nu mai utilizați site-ul web și Serviciul.

Contactează-ne

Dacă aveți întrebări despre acești Termeni și condiții, ne puteți contacta:

Prin e-mail: contact@boardroom.ro