Cluedo | Harry Potter

159,00 lei

Vândut de Gameology

➜ Spre magazin

Toate ofertele

159 lei

Cluedo | Harry Potter

vândut de Gameology

Detalii livrare

Cost

15 lei

Durată

1-2 zile

Gratuitate

>179 lei

Spre magazin

Actualizare la: 23.05.2023 13:05

Informații suplimentare

Tematică

, ,

Anul apariției

Durata jocului

Număr jucători

, ,

Vârstă minimă

Componente

, , , , ,

Clasă

Statut

Limbă

Producător

Prezentare video

Reguli

Cum se joacă Cluedo | Harry Potter

Descoperă secretele Hogwarts-ului în această versiune a jocului clasic de mister Cluedo. Bucură-te de noi caracteristici de joc și de o tablă Hogwarts mișcătoare. Magia întunecată a fost folosită la Hogwarts. Un coleg student a dispărut din faimoasa școală de vrăjitorie – și este rolul tău să rezolvi misterioasa dispariție. Joacă ca Harry, Ron, Hermione, Ginny, Luna sau Neville și încearcă să descoperi cine a făcut-o, ce vraja sau obiect a folosit și unde a fost atacat elevul. Mișcă-te prin Hogwarts făcând sugestii – dar fii atent. Rotițele de pe tabla de joc se mișcă efectiv pentru a dezvălui pasaje secrete, scări ascunse și chiar Semnul Întunecat. Crezi că ai adunat toate dovezile de care ai nevoie? Mergi în biroul lui Dumbledore pentru a formula acuzația finală și a câștiga jocul.

Această versiune a jocului clasic Cluedo folosește principiile standard de joc, mergând dintr-o cameră în cameră, făcând sugestii despre cine, ce și unde. Cu toate acestea, această versiune adaugă și câteva idei noi. Primul este tabloul în continuă schimbare. Pe tura unui jucător acesta aruncă trei zaruri, două obișnuite și unul special. Zarul special are cele patru case din Hogwarts pe el. Acest lucru permite unui jucător să schimbe aspectul tablei de joc, prin deschiderea / închiderea ușilor, schimbarea pasajului secret, dezvăluirea semnului întunecat (provocând pierderea punctelor casei) sau obținerea cărților de ajutor.

Punctele de casă reprezintă o a doua schimbare. În această versiune, fie un jucător poate câștiga, fie toți jucătorii pot pierde și partea întunecată câștigă, obținând toate punctele de casă ale jucătorilor. Punctele de casă se pierd atunci când apare semnul întunecat și o carte este dezvăluită din Pachetul Întunecat. Jucătorii afectați trebuie fie să arate o carte de ajutor care îi va proteja de cardul din Pachetul Întunecat, fie să piardă numărul stabilit de puncte de casă. Coborârea până la zero puncte de casă face ca un jucător să piardă și să iasă din joc.

Celelalte două tipuri de pachete cărți sunt a treia schimbare în joc. Există cărți de ajutor care constau în obiecte, aliați și vrăji. Acestea sunt folosite pentru a combate cel de-al doilea pachet, Pachetul Întunecat. Cărțile din Pachetul Întunecat sunt dezvăluite când apare un semn întunecat fie pe un zar, fie prin mișcarea roților casei, schimbând poziționarea ușilor. Cartea întunecată afectează jucătorii din anumite locații, iar acei jucători trebuie să fie capabili să arate cărțile de ajutor indicate sau să piardă puncte din casă.

Ideea principala este asemănătoare cu jocul tradițional Cluedo, dar elementele în plus fac ca jocul să fie suficient de diferit. Persoanele cărora le place Cluedo și / sau Harry Potter cu siguranță se vor bucura de această versiune.

Regulament Cluedo | Harry Potter

Document în limba engleză (link extern)

Deschide

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cluedo | Harry Potter”